Gebedsteam

Gebedsteam

Betrokkenheid en omzien naar elkaar zijn belangrijke kenmerken van onze wijkgemeente. Dit is niet alleen goed in de dagelijkse contacten, maar ook d.m.v. gebed. God heeft ons aan elkaar gegeven om moeiten en vreugden samen voor Zijn troon te brengen. 

Na iedere morgendienst is er 1 team (en een reserveteam) aanwezig in de kerkzaal. Het is fijn als u/jij terecht kunt bij personen die naar uw/jouw verhaal luisteren en daarvoor met u/jou bidden of danken. De ervaring leert dat dit zeer opbouwend en bemoedigend kan zijn! 

Maak er gebruik van!

Gebedsteam

Deze tekst volgt binnenkort.

Koffie drinken na de dienst

Elke 2e zondag van de maand drinken we na afloop van de morgendienst samen koffie en thee, achter in de zaal. Dit is een gezellige ontmoeting met de gemeenteleden, maar het is zeker voor nieuwe leden een mooie kans om snel de gemeente te leren kennen. Wees welkom! 

 

Kerkgebouw

Kerkgebouw

ontmoetinshuisklein

Vanaf de start van onze wijk (2005) kwamen we samen in "De Brede Wijkvoorziening" aan de Ruijterijweg 1. Dit was een tijdelijke locatie voor zowel de kerkdiensten als de doordeweekse activiteiten. 

Gezegend door onze God mag onze wijk groeien. Daarom hebben we op zondag 21 september 2014 onze eerste kerkdienst gehouden in het Ontmoetingshuis (Ontmoetingshuis informatie) in Veenendaal-Oost. Ook deze situatie is tijdelijk omdat we op termijn samen met de Hervormde School "De Bron" gaan participeren in "Het Levenshuis". Dit moet een Multi-Functionele-Accomodatie (MFA) worden.

Op dit moment worden er in onze wijk allerlei acties gehouden om de bouw van ons toekomstige gebouw te bekostigen. 

Voor een mooi fotoverslag van de openingsdienst, klik deze link.

Jeugdzondag september 2015:

Jeugdzondag

 

 

 

Roosters

Voor de kinderoppas, stoelen klaarzetten en 'welkom bij de deur' worden er roosters gemaakt zodat iedereen op de hoogte is wanneer er wat van hem/ haar wordt verwacht. Wil je graag meehelpen, laat het vooral weten want we kunnen altijd (sterke) handjes gebruiken! 

Deze roosters worden per e-mail toegestuurd en staan ook in de AlphaExpress die elke laatste zondag van de maand wordt uitgedeeld. 

stoelen opruimen MG 5058 Copy