Commissie Communicatie

Wat is communicatie? En welke rol vervuld deze commissie daar in? De definitie van communicatie luidt: bedoeld of onbedoeld (bewust of onbewust) een bepaalde boodschap overbrengen op iemand anders. Deze boodschap bevat informatie, die bestaat uit gedachten, gevoelens en/of gedrag.

De enthousiaste groep mensen die actief zijn vanuit de commissie communicatie willen doelbewust, binnen en buiten de Sionskerk gemeente een gerichte boodschap overbrengen. Dit doen zij door jou op de hoogte te houden van feiten en nieuws. Mensen te triggeren met nadenkers over het christelijk geloof en leven en door communicatieve ondersteuning te bieden aan een ieder die dat wil.

Concreet zijn we actief op verschillende deelgebieden. Zo wordt er gezorgd voor het beheer van de Sionskerk website, Facebook, Twitter, de wekelijkse e-mail nieuwsbrief, de Sionscoop en communicatieadvies en uitvoering voor gemeenteleden die dit wensen.
Organiseert u een activiteit voor mensen in of rond de Sionskerk? Dan kunt u een beroep doen op deze commissie om u te ondersteunen bij het schrijven van teksten, het vormgeven van posters en folders, maar uiteraard ook om uw activiteit via de verschillende kanalen te promoten.
Een aantal commissieleden is bezig met de voorbereidingen van een gezichtenboek. Hierover zult u later meer horen.
Om wekelijks op de hoogte te blijven van de activiteiten in de Sionskerk kunt u zich hier inschrijven op de wekelijkse e-mail nieuwsbrief. U krijgt dan elke vrijdag een e-mail met het laatste nieuws en de Sionscoop, wanneer die op zondag verschijnt.

Ook op Facebook en Twitter kan je de Sionskerk activiteiten volgen.

Voor vragen, opmerkingen of het promoten van uw activiteit kunt u mailen naar wijk4.sionskerk@gmail.com.

Vind jij gerichte communicatie ook zo leuk? Neem dan zeker contact met ons op! Er is altijd plaats voor jouw talenten