Contactformulieren

Wilt u meer informatie over Hervormd Veenendaal? Neem dan contact op met het Kerkelijk Bureau, de Algemene Kerkenraad of de webbeheerders.

Kerkelijk bureau / Vragen over Veens Kerkblad

Scriba Algemene Kerkenraad

Webbeheerders

Voor het doorgeven van mutaties kunt u onderstaande formulieren gebruiken.

Wijziging doorgeven:

Ik wil een melding van een verhuizing doorgeven

Ik wil een melding van een huwelijk doorgeven

Ik wil een melding van overlijden doorgeven

Ik wil een melding van een geboorte doorgeven

Stel uw vraag:

Geboorte

Ik wil een mutatie van een geboorte doorgeven:

[No form id or name provided!]

Veelgestelde vragen over de website

Op deze pagina treft u veelgestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Klik hier om uw vraag te stellen.

Wie is er verantwoordelijk voor de website?

Het nieuws en de agendapunten die op wijkpagina's te vinden zijn, wordt verzorgd door de beheerders van de betreffende wijk. Zij schrijven de nieuwsberichtjes en agendapunten van hun wijk.
Voor opmerkingen over de overige pagina's kunt u het best contact opnemen met de beheerder van de centrale website.

Heeft u een nieuwsbericht voor op de website of een wijziging in de gegevens voor de website? Mail dat door naar de webbeheerders.
Ook voor andere (technische) opmerkingen over de site kunt u hier terecht.

Kan ik ook wijkmedewerker worden?

Heeft u een vlotte pen en bent u geïnteresseerd in het wat er in uw wijkgemeente gebeurt? Lijkt het u leuk om af en toe artikelten te plaatsen op deze website? Dan kunt u zich opgeven als wijkmedewerker. Kennis van internet of webdesign is hiervoor echt niet nodig!

Waar kan ik met tips en idee├źn terecht?

Wilt u uw mening geven over deze website? Heeft u tips of een opmerking? Geef ze ons door! Klik hier om een e-mail te sturen...

Overlijden

Ik wil een overlijdensmutatie doorgeven:

[No form id or name provided!]