Beleidsplan Sionskerk 2018-2021

Samen levende gemeente van Christus zijn

Vind hier het beleidsplan 2018-2021 van de Sionskerk.

Zie deze link.

Pastoraat en Kerkenraad

De pagina's Pastoraat en Kerkenraad zijn aangepast. Onder Pastoraat is ook de nieuwe wijkindeling per ouderling en bezoek- broeder / zuster te vinden.

Vrouwenochtend

Elke tweede woensdag van de maand staan de deuren van De Ark open voor de vrouwen-ochtend (inloop 9.15-9.30 uur; afsluiting 11.15 uur). De opzet van deze bijeenkomsten is dat we als vrouwen van allerlei leeftijd elkaar ontmoeten en bemoedigen rondom de Bijbel, dat we elkaar (beter) leren kennen en ook van elkaar leren.

Dit seizoen is het thema: Kwetsbaar en Kostbaar. De Bijbelstudie wordt afwisselend voorbereid door enkele medewerksters uit de leiding. Na de koffiepauze gaan we aan de hand van vragen in kleine groepen dieper in op het Bijbelgedeelte.

Eenmaal in de 3 maanden is er een ‘creatieve ochtend’, waarop we met elkaar iets ontwerpen en maken of gezellig ontbijten. De laatste ochtend van het seizoen is er een gezellig uitje.

Er wordt veel gezongen. Het blijkt iedere keer weer leerzaam en gezellig om op deze manier elkaar te ontmoeten en om met elkaar gemeente te zijn.

Bent u/jij nog nooit geweest? Ook u/jij bent van harte welkom!

De data van dit seizoen zijn D.V.:

14 okt, 11 nov., 9 dec. (creatief), 13 jan. 2015 gastspreekster, 10 feb.,

16 maart (creatief), 13 april, 18 mei.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Nelleke den Hertog (tel. 0343410958).

Start Vrouwenochtenden

D.V. woensdag 16 september, willen we het nieuwe seizoen weer gezamenlijk beginnen in ” Eltheto”. U/ jij wordt hiervoor van harte uitgenodigd! Spreekster : Marij van den Heuvel.

Zij zal deze ochtend spreken over het onderwerp: “ Kwetsbaar en Kostbaar”. Vanaf 09.00 uur is er koffie/ thee. De ochtend duurt tot 11.30 uur. Kosten €2,50 Er is kinderoppas aanwezig.

Contactpersoon: Trea Kalis tel. 0318- 512384

Voorlichting over werkvakantie

Heb je nog geen plannen voor de zomer van 2014 en lijkt het je mooi om een actieve vakantie te hebben? Ben je bereid de handen uit je mouwen te steken? Ga dan mee met de werkvakantie naar Roemenië. Vanuit onze gemeente willen we volgende zomer met een groep jongeren vanaf 18 jaar ons gaan inzetten in Alba Iulia. Daar willen we meehelpen bij het opknappen van de pastorie. Daarnaast willen we activiteiten organiseren voor de kinderen, jongeren en ouderen in de gemeente. Er is ook de mogelijkheid om de reis te verlengen met een rondreis door het land. Zondagmorgen 27 oktober is er een informatiebijeenkomst waarvoor we jullie van harte uitnodigen. Wil je daarvoor al meer informatie? Neem dan contact op via albaiulia@live.nl.

Foka van de Beek, Willianne van Essen, Elselijn Hoogendam