Gebedspastoraat

Persoonlijke voorbede in de Westerkerk

Elke zondagmorgen is er gelegenheid voor persoonlijk gebed. Een team van bidders staat elke zondag na de dienst klaar om naar mensen te luisteren en voor hen te bidden. Het is een manier waarop we elkaar als broeders en zusters mogen dienen in liefde. Heel eenvoudig samen in verwachting gaan en staan voor Gods aangezicht. Zijn aanwezigheid zoeken en elkaar bemoedigen  met de liefde van God. Ook kunt u een verzoek doen dat wij u thuis bezoeken om met u te bidden.

Iedereen mag komen, ook de kinderen.

Voor nadere informatie kan iemand van het gebedsteam benaderd worden. Namens het kernteam is Marijke Diepeveen tel. 513884 en Bert Troost tel. 520008 aanspreekpunt.

Gebedspastoraat in de Westerkerk

Gebedspastoraat is een vorm van pastorale zorg binnen de gemeente.

Wij geloven dat God met Zijn liefde de mens tegemoet wil komen in zijn gebrokenheid om herstel te bieden. God wil ons in alle opzichten heel maken; Hij geneest wonden, Hij vergeeft zonden, Hij verbreekt bindingen en Hij verlost van tegenkrachten (psalm 103:3-5). In het gebedspastoraat strekken we ons uit naar dat herstel, zodat de gebedsvrager meer zal groeien in relatie met God en mensen. Een team van bidders die toegerust zijn voor deze bediening staan klaar om deze zorg te bieden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Arnold Vellekoop  tel. 523458 of Henk Reijn tel. 550 674