• dragonder-okt-2014

Welkom in het Ontmoetingshuis!

Aan de oostkant van Veenendaal, liggen de wijken Dragonder-Oost en Veenendaal-Oost. Dit is het nieuwste gedeelte van de gemeente Veenendaal. Als hervormde gemeente zijn we vanaf het begin van de nieuwe wijk aanwezig. We voelen ons geroepen om gemeente van Christus te zijn en om Zijn Naam present de stellen in deze wijk, tot eer van Zijn Naam en tot heil van de mensen in onze wijk. Op zondag ontmoeten we elkaar tijdens de kerkdiensten. Daarnaast zijn er door de week een groot aantal activiteiten zoals club, bijbel- en gebedskringen, catechisatie, koffieochtenden etc. Wees welkom!

Ontmoetingshuis 24 Copy

Op termijn hopen we samen met de Hervormde School "De Bron" een eigen gebouw te krijgen in Veenendaal-Oost.

Bent u net in Veenendaal-Oost komen wonen? U bent van harte welkom in onze diensten: elke zondag om 9.30 en 17.00 uur in het Ontmoetingshuis aan de Spiesheem 54 in Veenendaal-Oost! Een routebeschrijving naar het Ontmoetingshuis vindt u hier. Welkom!

Wijkpredikant:
Ds. A.T. van Blijderveen
Noorderkroon (vanaf juli 2016)
dsvanblijderveen@gmail.com

Hoofdkoster
Engelbert Ooms
Regentesselaan 61
3905KV Veenendaal
T. 0318 - 54 00 47

Klik hier voor de kerkdiensten >

Volg ons op Facebook:

Wijk 9 - Dragonder Oost/Veenendaal Oost |